22 Şubat 2017 Çarşamba

BLOGLAR HAKKINDA

INTERIOR DESIGN 
Years of design, procurement, and management experience in his privately owned company Nano Interior Architecture, which is recognised for consistently earning high stakeholder / client satisfaction rating. Proven track record supervising contractors, sub-contractors and project teams, ensuring completions with schedule, budget, safety & health, and quality standards. Experience in completion of various interior design related projects all around Turkey, Europe and USA. Strong interpersonal and leadership skills, straightforward, consistently strict and fair. Wide knowledge of international codes and standards. Self-motivated and ability communicate effectively with people from all different cultures. Takes proactive approach to the solution of the problems before they become critical issues.

BEŞİKTAŞ MAÇ YORUMLARI 
Ne sevda ama değil mi? Beşiktaş deyince saatler durur. Akşam maçımız varsa gün geçmez. Takımız yenilirse gökyüzü kararır, yağmur yağar adeta. Kolej takımı derler adına. En centilmen olandır Beşiktaş. Kolay değil bu unvanı almak. Başka hangi takıma nasip olmuş ki? Peki bize ne düşer? Bu unvana yakışır Beşiktaş izleyicileri olmak düşer. Her zaman her yerde en büyüğün Beşiktaş olduğunu unutmamak düşer. Dünyaya Beşiktaş taraftarı değil, doğru, adil ve centilmen birer Beşiktaşlı olduğumuzu göstermek düşer.

RÜZGARLARIN ÖTESİNDE 
Rüzgarların Ötesinde, 2001 yılında başladığım, kendi haritası ve Trusborglular, Zevitheria elfleri, Terra Alatum kanatlı insanları, Elanthore barbarları, Thronbaad cüceleri ile Edenheriyalılardan oluşan ırkları bulunan, bir Fantastik Kurgu projesidir. İyi ve kötü arasındaki amansız mücadelenin işlendiği roman dizisi ile ilgili gelişmeleri bu blogdan takip edebilirsiniz.

COMMODORE GAMER 
Commodore 64, seksenli ve doksanlı yıllarda çocukların rüyalarını süsleyen büyüleyici bir bilgisayardı. Rengarenk dünyası ile bir neslin gönlünde taht kuran cihaz, şüphesiz oyunları ve müzikleri ile hala bilinen en iyi bilgisayar olmayı sürdürüyor. Bu blogda Commodore 64 için yazılmış bir çok oyuna göz atacağız. Şüphesiz bloğun açıldığı 2016 yılında, 80'li yılların ortasında yayınlanmış bazı bilgisayar oyunlarının detaylı açıklamaları ile ilgilenebilecek kesim azınlıktadır. Bloğun arka plandaki esas amacı, bir yazar adayı olan ve aynı zamanda bu sayfanın yöneticisi olan blogger'ın günlük yazım pratikleri yapmasını ve çocukluğa ait güzel anılarla, yazma ilhamını körüklemesini sağlamaktır. Bunun yanında sayfayı eğlenceli bulabilecek okuyuculara ulaşmak da ek bir mutluluk olacaktır.

BLACK CANDLE RECORDS 
Black Candle was created as a black and white fantasy art illustration studio then also started to release tapes for underground metal bands limited edition hand numbered copies. You may follow the activities here in this blog and contact us on our facebook page. Simply type Black Candle on search engine of Facebook and you will see our logo or click the link below.
Horns up brothers and sisters !!!!

PLAK KOLEKSİYONU 
Blogunu severek takip ettiğim bir arkadaşım 'Plak Koleksiyonu' ismi altında yazdığım yazı hakkında şöyle demişti. 'Plaklar. Durdukları yerde bile enerji veriyorlar insana.' Doğru söze ne denir ki? Müziği müzik yapan ve dinleyiciye olabilecek en kaliteli sesi sunan plaklar hakkında, kişisel koleksiyonumdan seçtiğim örnekleri vakit buldukça paylaşacağım bir blogdur bu görüntülediğiniz. Ziyaretiniz boyunca, plakların renkli dünyasında iyi eğlenceler dilerim.

KASET KOLEKSİYONU 
Doksanlı yılların sonuna doğru dijital devrimin tüm dünyayı sarmasını takiben, eski tarz müzik sürümlerine ilgi azaldı. İnsanlar tercihlerini internet üzerinden indirilen mp3 sürümden yana kullanmaya başladılar. Sonra ne olduysa oldu ve analog çağ geri döndü. Önce plaklarla başlayan tersine devrim, kasetlerin yükselişiyle devam etti. Tabi artık dinlemeyeceğini düşünerek kasetlerini eskiciye verenler ve çöp torbasına doldurup atanlar pişman oldular. Eski günlerde olduğu gibi yeni albümlerin CD ve plaklarının yanında kasetleri de basılıyor. Şimdi kasetler hak ettikleri yer olan koleksiyon raflarında tekrar boy göstermeye başladılar.

SİNEMANIN BÜYÜSÜ
Şüphesiz sinemada film seyretmenin keyfi çok farklıdır. Bu keyfi yaşamayı ve tadını çıkartmayı bilmek de önemli tabi. Film sonrası yapılan sohbetler de ayrı tatlıdır. Bu blogda sizlerle, sinemada izlediğim filmleri bir sohbet havasında paylaşmak isterim. Keyifli bulacağınız ve izlemeden önce fikir sahibi olmak isteyeceğiniz sinema filmleri ile ilgili faydalı bilgiler sağlayabilmeyi umuyorum. İyi okumalar dilerim.

STORM WIND 
Stormwind is an underground heavy metal fanzine. We are printing hand numbered very limited copies. Even after all copies are sold out, the photocopy fanzine maniacs are always welcome for ordering a private copy by contacting us. You may also follow the interviews from this blog after the issues are sold out or you may read the original pages at links below.

MİRAS DERGİSİ
2007 yılında yayın hayatına başlayan ve zaman içerisinde uzun aralıklarla yayın hayatını sürdüren Miras Dergisi, sayfalarında müzik, edebiyat, bilgisayar oyunları, çizgi filmler ve futbol gibi geniş kategoride konulara yer veren bir fanzindir. Grafik tasarımını ve bir çok röportaj ile deneme yazısını hazırladığım dergiye, zaman, zaman misafir yazar da kabul ettim. Üzerinde çalıştığım en eğlenceli kişisel hobi projelerinden birisi olduğunu söylemeliyim. Basılı kopyaları bulmak artık zor ama bir kaç sayıyının online sürümüne bu blogdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok: